Engageret og serviceminded Servicechef til BAUHAUS Tilst

- Til branchens bedste byggemarkedskæde

Har du sans for detaljer og kan du bevare overblikket? Har du ledererfaring og kan du formå at begejstre både medarbejdere og kunder, samtidigt med at du kan føre an og gøre en forskel for arbejdslysten på din arbejdsplads? Så er det måske dig, som skal være Servicechef i branchens bedste byggemarkedskæde!

BAUHAUS er i fortsat vækst, og lige nu har vi brug for en dygtig og engageret Servicechef.

Sæt kunden i fokus og skab et stærkt team

Som Servicechef bliver din primære opgave at skabe et team af højtkvalificerede medarbejdere, der kan give vores kunder branchens bedste kundeservice samt betjene kunderne hurtigt og effektivt. Derfor er det vigtigt at du har en ledererfaring og formår at skabe synlige resultater ved at engagere, motivere og coache dine medarbejdere.

Dine opgaver som Servicechef vil bl.a. bestå af at:

 • Lede og motivere dine medarbejdere til at yde branchens bedste kundeservice

 • Sikre, at de rette kompetencer er til stede i afdelingen til at hjælpe vores kunder

 • Planlægge arbejdstiden for dine medarbejdere

 • Have ansvaret for funktionerne i kasselinjen og kundeservice med reference til varehuschefen

 I det daglige præsenterer du sammen med personalet i varehuset BAUHAUS’ koncept, så kunderne altid møder en overskueligt indrettet og indbydende butik. Derudover skal du have førertrøjen på og være med til at holde energien og arbejdsglæden højt hos dine medarbejdere.

Målbevidst og faglig dygtig leder med energi og gå-på-mod, der smitter

Din baggrund er ikke så afgørende, dog er det vigtigt at du har ledererfaring, kendskab til detailhandel, og den rette indstilling til at sikre BAUHAUS' fortsatte succes.

Som person er du:

 • Kundeorienteret, drives af den gode kundeoplevelse og forstår at prioriterer dette meget højt

 • Resultatorienteret og når dine deadlines og målsætninger

 • Serviceminded og fleksibel

 • Udadvendt, positiv og smilende

 • Effektiv, har evnen til at have øjet på bolden og ved, at det er vigtigt at have øje for detaljen

 • En god samarbejdspartner

 • Udholdende, overbevisende og beslutsom

Du spiller en vigtig rolle

BAUHAUS er en af Europas største byggemarkedskæder med mere end 300 varehuse i 19 lande. Vi åbnede det første varehuse i Danmark i 1988 og er i dag repræsenteret i 17 byer.  Vores stærke position i markedet skyldes blandt andet, at vi tilbyder branchens største udvalg under ét tag til både håndværkere og private. For alle som arbejder i BAUHAUS har kunden altid første prioritet.

I BAUHAUS har vi store forventninger til vores medarbejdere, som spiller en vigtig rolle for os. Vi respekterer de enkelte medarbejdere og sikrer dem en god arbejdsplads.

Som vores nye Servicechef vil du få en spændende stilling i en dynamisk og moderne virksomhed, hvor du vil blive udfordret og hvor du kan udvikle dig fagligt som personligt. Dertil kommer en god løn og flere personalegoder.

Vi er overbeviste om, at tilfredshed er med til at motivere vores medarbejdere. Derfor prøver vi med vores medarbejderpolitik at sætte den enkelte medarbejders kreative initiativer i fokus samt give den enkelte medarbejder et selvstændigt ansvar.

I BAUHAUS skaber vi plads til både personlig og faglig udvikling, og vi støtter vores medarbejdere i at tilegne sig den indsigt og den viden, vi mener, er vigtig for arbejdet. Derfor udvikler vi vores dygtige og ambitiøse ledere, som i takt med den fortsatte ekspansion, udvikles i nuværende funktionsniveau og som skal besætte stillingerne som souschef på længere sigt.

 

Er du interesseret i jobbet? Og vil du vide mere?

 

Så er du velkommen til at kontakte Souschef Brian Fonnesbæk på tlf.: 8944 9181. Ansøgninger læses løbende, og annoncen fjernes når vi har fundet den rette kandidat.

 

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

 

Ansøgningsfrist: 31-07-2018
Arbejdssted: Tilst
Kontaktinformation:
Brian Fonnesbæk
Telefon: +45 89449181
Hjemmeside: http://www.bauhaus.dk
Søg online: Send ansøgning
 
BAUHAUS er en af Europas største byggemarkedskæder med mere end 300 varehuse i 19 lande. Vi åbnede det første varehuse i Danmark i 1988 og er i dag repræsenteret i 17 byer.
Vores stærke position i markedet skyldes blandt andet, at vi tilbyder branchens største udvalg under ét tag til både håndværkere og private. For alle som arbejder i BAUHAUS har kunden altid første prioritet.

Vores Servicecenter (hovedkontor) ligger i Tilst ved Århus, hvorfra kædens indkøbs-, marketing- og administrative funktioner styres.

Hos BAUHAUS stiller vi store krav til vores medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi gode personlige udviklings- og karrieremuligheder.