Afdelingschef til Farver & Belysning i BAUHAUS Roskilde

Forestil dig at begynde dagen med at træde ind i vores inspirerende farveafdeling, hvor du mødes af en symfoni af farver fra vores brede udvalg af maling og en strøm af lyskilder fra beslysningsafdelingen, der kaster et magisk skær over alle vores produkter…

I dette øjeblik fyldes du med motivation og inspiration, da du ved, at dagen vil være fyldt med muligheder for at skabe magiske øjeblikke for både kunder og medarbejdere. Du jonglerer mellem at sikre vareopfyldning, holde kontakt med leverandører og holde styr på salgsbudgetter, alt imens du spreder god energi i hele afdelingen.

Med din passion for farve og belysning samt din købmandsånd formår du at skabe et arbejdsmiljø, hvor glæde og kreativitet lyser op. Og når dagen nærmer sig sin afslutning, ser du et stort smil på dine kollegaers ansigter, velvidende om, at du har været med til at gøre hverdagen til noget helt specielt.

Lyder det som noget for dig? Så læs videre!

Som Afdelingschef i Farve & Belysning er du omdrejningspunktet, der leder dit team gennem hverdagens udfordringer og succeser.

Du kan se frem til:

  • Ordentlige arbejdsforhold med kun weekendvagt hver 4. weekend, så du kan nyde din fritid
  • Gode personalegoder inklusive sundhedsforsikring, pensionsordning og attraktive rabataftaler på byggematerialer
  • En konkurrencedygtig løn, der anerkender din ekspertise og resultater
  • Et lederjob, hvor vi respekterer balancen mellem dit arbejds- og privatliv
  • En god flok af lederkolleger der glæder sig til at byde dig velkommen

Dig som Afdelingschef:

Som Afdelingschef i Farve & Belysning er det din opgave at sikre, at vores kunder får den bedste service og rådgivning, når de handler hos os. På salgsarealet er du ikke blot en tilskuer – du er en aktiv deltager i at skabe en positiv og motiverende kultur. Med din inspirerende og proaktive tilgang til problemløsning, formår du at sætte standarden for engagement og trivsel. Din evne til at motivere og styrke dine kolleger skaber et stærkt bånd, der driver os alle mod vores fælles mål i BAUHAUS.

Vi leder efter en Afdelingschef, der:

  • Har solid erfaring inden for detailbranchen, gerne med ledelsesansvar i lignende brancher
  • Besidder en dyb interesse for farver og belysning hvor forskellige nuancer og belysningsmuligheder er i fokus, så skal vi nok fylde på med den faglige viden
  • Er en inspirerende leder, der kan motivere og udvikle sit team til at nå deres fulde potentiale
  • Trives i en travl og uforudsigelig hverdag, hvor evnen til at bevare overblikket og træffe hurtige beslutninger er afgørende

Er du klar til at være vores næste Afdelingschef for vores Farve & Belysningsafdeling? Ansøg nu og bliv en del af vores passionerede team! Vi indkalder til samtaler løbende, og stillingen besættes, når du har fundet drømmejobbet.

Vil du med på holdet eller bare vide mere?

Så kontakt Jesper Christensen, vores Souschef på salgsarealet. Jesper står klar til at besvare dine spørgsmål og guide dig gennem processen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

 

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden
  • Region Sjælland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Ansøgningsfrist:

05-05-2024

Tiltrædelse:

Efter aftale

Arbejdssted:

Roskilde

Yderligere oplysninger fås hos:

Jesper Christensen

Telefon: +45 46 300 581

Hjemmeside:

http://www.bauhaus.dk

Kontoradresse:

Anelystparken 16 8381 Tilst