BAUHAUS søger koordinator til Montage Service Midt- og Sydjylland samt Fyn

- Til branchens bedste byggemarkedskæde

Selvstændig, forhandlingsvant, innovativ og serviceorienteret?

Som det eneste byggemarked i Danmark tilbyder vi Montageservice til både private og erhvervskunder. Det betyder kort og godt, at vi hjælper med at installere og montere en lang række af varer. Vi tager os af alt det praktiske med at kontakte lokale håndværkere, bestille den rette til opgaven og aftale en fast pris.

Pt. tilbyder vi Montageservice på over 100 forskellige opgaver lige fra udskiftning af yderdør, lægning af gulv, og montering af toilet til maling af loft og fuldspartling af væg.

Vi har stor succes med vores nyeste servicekoncept Montageservice, og vi søger derfor endnu en koordinator, der skal være med til at udvikle og drive Montageservice Midt- og Sydjylland samt Fyn.  Du kommer til at arbejde videre med udviklingen af servicekonceptet i disse områder, som til en fast aftalt pris, tilbyder at hjælpe privatkunder igennem alle faser vedrørende installation og montage af de produkter, de har købt hos BAUHAUS.

Som koordinator for Montageservice Midt- og Sydjylland samt Fyn får du ansvaret for den daglige drift af konceptet i tæt samarbejde med vores varehuse i Jylland og på Fyn, og du vil få ansvaret for planlægning og gennemførelse af Montageservice i vores varehuse og hos vores kunder.

Opgaverne vil være mange og alsidige, herunder:

 • Uddannelse af salgspersonale i samarbejde med Regionschefen for Montageservice

 • Løbende opfølgning på alle projekter mht. kundeservice, udførelseskvalitet og økonomi.

 • Koordinering mellem varehuse, kunder og håndværkere.

 • Løbende tilsyn med opgaverne, for at tilse og afhjælpe evt. problemstillinger.

 • Tæt samarbejde med Regionschef for Montageservice, samt kollegaer på vores Servicecenter i Aarhus.

 • Indgåelse af lokale aftaler med håndværkere og andre parter.

Ved udvælgelsen ligger vi vægt på, at:

 • Du har en erhvervsmæssig erfaring, hvor der indgår koordinering af opgaver mellem privatkunder og håndværkere. Du kan f.eks. komme fra servicebranchen, køkkenbranchen eller anden virksomhed med monteringsopgaver inden for byggeri.

 • Dine styrker ligger inden for planlægning og opgavestyring.

 • Du er kunde- og serviceorienteret.

 • Du har en naturlig evne for at formidle og instruere, og kan kommunikere på alle plan.

 • Du er handlingsorienteret og kan bevare det kølige overblik, når det går stærkt.

 • Du har en særdeles robust og pålidelig personlighed, og begår dig godt socialt med forskellige mennesketyper.

BAUHAUS tilbyder dig:
Et udfordrende job, hvor du får et stort ansvar og mulighed for en høj grad af selvstændig påvirkning af forretningsområdet. Du kommer til at samarbejde med en række særdeles velkvalificerede kolleger. Arbejdspladsen er med udgangspunkt fra vores varehus i Kolding, men du skal forvente en del kørsel på landevejene. Der vil være en servicebil på gule plader tilknyttet stillingen.

Interesseret?

BAUHAUS er en dynamisk, international og markedsorienteret virksomhed med mange muligheder for såvel faglig som personlig udvikling. Ønsker du at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte regionschef Martin Knappe på tlf.: 41 935 503.

Vi glæder os allerede nu til at byde dig velkommen til en spændende fremtid i en dynamisk og moderne virksomhed!

 

Ansøgningsfrist: 31-01-2018
Tiltrædelse: 01-03-2018
Arbejdssted: Jylland Midt/Syd + Fyn
Kontaktinformation:
Martin Knappe
Telefon: +45 8745 0500
Hjemmeside: http://www.bauhaus.dk
Søg online: Send ansøgning
 
BAUHAUS er en af Europas største byggemarkedskæder med mere end 300 varehuse i 19 lande. Vi åbnede det første varehuse i Danmark i 1988 og er i dag repræsenteret i 17 byer.
Vores stærke position i markedet skyldes blandt andet, at vi tilbyder branchens største udvalg under ét tag til både håndværkere og private. For alle som arbejder i BAUHAUS har kunden altid første prioritet.

Vores Servicecenter (hovedkontor) ligger i Tilst ved Århus, hvorfra kædens indkøbs-, marketing- og administrative funktioner styres.

Hos BAUHAUS stiller vi store krav til vores medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi gode personlige udviklings- og karrieremuligheder.