Produktchef til indkøb af VVS, bad og garderobe

BAUHAUS Indkøb søger Produktchef

Motiveres du af en dynamisk hverdag, strategisk indkøbsarbejde, og er du en vellidt leder? Så kan dit drømmejob være lige her!

I BAUHAUS Indkøb har vi nu en unik mulighed, idet vi søger en Produktchef for VVS, bad og garderobe. Du får ansvaret for indkøb af bl.a. blandingsbatterier, badmøbler, teknisk vvs, garderobeskabe og brændeovne, og skal sammen med resten af BAUHAUS indkøbsafdeling sikre, at vores kunder møder Danmarks største udvalg til de helt rigtige priser. Uanset om det er til mindre private projekter eller til erhvervskunders større opgaver.

 

Hverdagen hos os

Vi er stolte af vores kultur, der sætter kunden i fokus og bygger på arbejdsglæde og frie rammer. Vi er en arbejdsplads, hvor det er vigtigt for os, at alle bidrager til det gode kollegaskab, samt at vi har det sjovt, mens vi når vores mål. Læs her, hvad dine nye kollegaer sætter pris på:

”Der er altid fart på, og jeg nyder at have mange bolde i luften. Jeg har været ansat i 19 år og er det gode eksempel på, at man kan udvikle sig fra salgsassistent til min nuværende stilling som Produktchef. Det er typisk for BAUHAUS, at man får lov at videreudvikle sig. Min nye makker i VVS, bad og garderobe skal være typen, der nyder at have en hektisk hverdag, da det er sjældent, at en arbejdsdag går som planlagt. Du skal have humor og være klar på at deltage i samspillet, for vi har det sjovt i teamet. Vi sidder i et åbent kontormiljø og har et stærkt samarbejde. Jeg glæder mig til at sparre med dig”, siger Produktchef for Hardware, Christian Ladefoged.

”Min hverdag som Indkøbskoordinator er meget varierende og spændende. Der er altid fart på og masser af nye tiltag. Vi har det godt med hinanden i teamet - senest har der været afholdt en fodboldturnering, hvor vi spillede med mange af de andre teams også. Min nye leder skal have masser af gå-på-mod, være god til at sætte rammerne og meget gerne være interesseret i mig som person også ”, siger Indkøbskoordinator Mikael Kristensen.

 

Stillingen

Du får reference til Indkøbschefen og bliver en vigtig del af Team Hardware, Building og VVS. Sammen med dine ca. 12 kollegaer i teamet får du base på vores Servicecenter i Tilst, hvor vi i øvrigt sidder ca. 220 kollegaer. Din kontaktflade bliver bred, primært til kollegaer i vores varehuse i Danmark og Island, samt til vores nationale og internationale leverandører. Dit team består af en indkøbskoordinator, som du skal agere synlig og motiverende leder overfor.

 

Dine primære arbejdsopgaver vil være: 

  • Planlægning af sortimentsstrategi, løbende analyse og styring samt forhandling af samhandelsaftaler
  • Planlægning af salgskampagner og udvælgende af produkter
  • Ledelse af teamet og sikre et godt samarbejde med varehusene

Du skal forvente lidt rejseaktivitet, idet du hver måned besøger minimum et af vores varehuse og derudover har op til 10 udlandsdage om året, primært til Tyskland.

Hvornår er du en succes i stillingen?

  • Når du gennemfører vores overordnede strategiske plan sammen med dit team
  • Når du sikrer det gode samarbejde mellem indkøb og varehusene
  • Når du opleves som et (aner)kendt ansigt i organisationen, og du involverer dig i kollegaskabet

 

Om dig

Du har solid erfaring med indkøbsarbejde og forhandling i en central rolle – og meget gerne erfaring med VVS-produkter. Uddannelses- og erfaringsmæssigt matcher du stillingens krav til forretningsforståelse og kommunikation, og du kommer med ledererfaring - eller personligheden og ambitionerne til at blive en god leder. Optimalt har du erfaring med vores ERP-system, SAP (vi har netop implementeret SAP S/4 HANA), og du kommunikerer på dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt. Vi forestiller os, at du har bopæl i en køreradius på op til 60 min. til Aarhus.

Som person vil du trives bedst i stillingen, hvis du:

  • Motiveres af analytisk og strategisk indkøbsarbejde og kan bevare det store overblik i en dynamisk arbejdsdag
  • Har gode samarbejdsevner og bidrager til gode relationer på tværs af organisationen
  • Hviler i dig selv og din faglighed og opleves som meget diplomatisk

 

Vi tilbyder dig:

  • Konkurrencedygtig lønpakke med fast løn, bonusordning, pension, bil og sundhedsforsikring
  • Arbejde i en professionel organisation med sund økonomi og engagerede kollegaer
  • Fokus på vækst, høj kvalitet og mulighed for personlig udvikling
  • Meget populær kantineordning, aktiv personaleforening, fleksibilitet, medarbejderrabat og adgang til flere landsdækkende rabataftaler

 

Lyder det som noget for dig?

Så glæder vi os til at modtage din ansøgning og CV. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Indkøbschef, Holger Jepsen, på tlf. 2097 1512 for mere information og uddybning af stillingsindhold. Vi vurderer kandidater løbende og lukker stillingsopslaget, når den rette kollega er fundet.

Del på:

Region:

  • Region Midtjylland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Ansøgningsfrist:

10-10-2024

Tiltrædelse:

01-01-2025

Arbejdssted:

Aarhus (Tilst)

Yderligere oplysninger fås hos:

Holger Jepsen

Mobil: +45 20970512

Hjemmeside:

http://www.bauhaus.dk

Kontoradresse:

Anelystparken 16 8381 Tilst