HR-konsulent – med fokus på arbejdsmiljø og e-learning

I BAUHAUS har vi stort fokus på et sundt arbejdsmiljø, trivsel og et højt fagligt niveau. Vi søger nu en skarp og engageret HR-konsulent, der kan drive vores arbejde med arbejdsmiljø og samtidig udvikle og implementere vores e-learning portal i tæt samarbejde med resten af organisationen.

Er du passioneret omkring arbejdsmiljø og har du erfaring med e-learning? Så har du her en unik mulighed for at gøre en stor forskel for vores ca. 1.900 kollegaer i BAUHAUS Danmark og Island. Du bliver en vigtig del af vores HR-team i Aarhus og vil få mulighed for at sætte dit præg på både arbejdsmiljø og digitale læringsinitiativer i vores organisation.

Om jobbet

I denne nyoprettede stilling vil du få ansvaret for to centrale områder i vores HR-strategi:

Arbejdsmiljø:

  • Udvikling af arbejdsmiljøet både fysisk og psykisk
  • Gennemførelse af trivselsmålinger og APV (Arbejdspladsvurdering)
  • Sparring og udvikling af vores lokale arbejdsmiljøorganisationer
  • Sikre overholdelse af gældende arbejdsmiljølovgivning ved at udføre regelmæssige inspektioner i vores varehuse 

E-learning:

  • Udvikling og optimering af on-boarding-forløb og fagkurser i vores LMS-system
  • Implementering og drift af digitale læringsforløb i hele organisationen

Du vil være en nøgleperson i at sikre, at vores arbejdsmiljøstrategi og e-learning initiativer bliver en integreret del af vores daglige arbejde. Da vi er en mindre HR-afdeling, vil du også få mulighed for at bidrage til øvrige ad-hoc-projekter og samarbejde på tværs af HR-funktioner. Du får base på vores kontor i Tilst, men der vil også være arbejdsdage i vores varehuse, når det er relevant for dine opgaver.

Om dig

Du har en relevant teoretisk baggrund og flere års erfaring fra en HR-afdeling i en større virksomhed. Du brænder for at udvikle arbejdsmiljøet og har tidligere arbejdet med e-learning.

Derudover besidder du følgende kompetencer:

  • Arbejdsmiljøekspertise: Du har solid erfaring med at gennemføre trivselsmålinger, APV og udvikle arbejdsmiljøpolitikker. Du har et godt kendskab til gældende arbejdsmiljølovgivning.
  • Projektledelse: Du er en erfaren projektleder, der kan drive HR-projekter fra start til slut og sikre, at de leveres inden for aftalte rammer og tidshorisont.
  • E-learning og digitalisering: Du har erfaring med e-learning platforme og har udviklet træningsforløb og on-boarding-processer i LMS-systemer.
  • Dataanalyse: Du har stærke analytiske evner og kan omsætte data fra trivselsmålinger og APV til konkrete handlingsplaner, der forbedrer arbejdsmiljøet.
  • Kommunikation og samarbejde: Du trives med at have en stor kontaktflade og arbejder godt på tværs af afdelinger. Du har stærke kommunikative evner og kan skabe engagement og samarbejde omkring dine projekter.

Ligeledes er du initiativrig, ansvarlig og trives med at arbejde selvstændigt, samtidig med at du er en del af et team, der deler viden og sparrer med hinanden.

Vi tilbyder

Hos BAUHAUS får du engagerede kollegaer, der har respekt for hinanden og virksomhedens værdier. Vi har en uformel omgangstone og griner meget sammen – men vi ved også, hvornår der skal leveres. Du får muligheden for at præge vores arbejdsmiljøarbejde og e-learning strategi i en dynamisk organisation.

Dertil tilbyder vi:

  • Muligheden for at sætte dit præg på arbejdsmiljøarbejdet og e-learning i hele organisationen
  • Ansættelse i en familieejet virksomhed med stolte traditioner og stærke værdier
  • Attraktive medarbejdergoder, herunder rabatordninger, kantineordning, kaffe-/te-/frugtordning, personaleforening, fleksibilitet, sundhedsforsikring og pensionsordning

Lyder dette som drømmejobbet for dig? Så tøv ikke med at sende din ansøgning. Vi indkalder til samtaler og besætter stillingen, når vi har den rette kollega.

Har du spørgsmål? Så er du altid velkommen til at kontakte HR-chef Lone Oldenburg.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Del på:

Region:

  • Region Midtjylland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

23-09-2024

Tiltrædelse:

01-11-2024

Arbejdssted:

Aarhus / Tilst

Yderligere oplysninger fås hos:

Lone Oldenburg

Mobil: +45 40962029

Hjemmeside:

http://www.bauhaus.dk

Kontoradresse:

Anelystparken 16 8381 Tilst