Deltidsstilling til aften og weekend

BAUHAUS Kundecenter søger serviceminded medarbejder

Sætter du en ære i at levere en unik kundeoplevelse, hvor service er på et højt niveau? Er du løsningsorienteret og imødekommende, og trives du med kontakt til mange forskellige mennesker hver dag? Så er du måske vores nye kollega i branchens bedste byggemarkedskæde.

I BAUHAUS Kundecenter arbejder vi hver dag på at yde branchens bedste kundeservice, og vi søger dertil en ny kollega, som kan hjælpe primært i aftentimerne og weekend. I Kundecentret er din opgave at hjælpe og rådgive vores kunder på mail, chat og telefon. Derved skal du sikre, at alle henvendelser bliver håndteret venligt, hurtigt og effektivt.

Giv hver kunde en god oplevelse

Vi går meget op i, at du altid har kunden i fokus. Du skal hurtigt kunne afkode kundens behov og finde den løsning eller det svar, som gør, at vores kunder får en god oplevelse.

Jobbet udføres i tæt samarbejde med dine kollegaer i Kundecentret samt kollegaerne i vores varehuse og indebærer bl.a. følgende opgaver:

  • Håndtering af ordrer, produktforespørgsler, reklamationer mv. fra vores kunder
  • Besvarelse af telefonopkald, chats og mails fra vores kunder

Kundeorienteret og trives med fart over feltet

Har du erfaring fra en lignende stilling eller anden form for service og salg, er dette en fordel. Interesse og kendskab til byggemarked vil ligeledes være et plus. Det vigtigste er dog, at du med smil i stemmen har lyst til at rådgive og servicere vores kunder. Derudover skal du kunne trives med mange bolde i luften og en hverdag, der sommetider går stærkt. Som person er du:

  • Imødekommende og kundevenlig
  • Dygtig til at formulere dig på skrift og tale
  • En god samarbejdspartner for dine kollegaer og altid klar til at give en hjælpende hånd
  • Vant til at holde hovedet koldt i en til tider hektisk hverdag
  • Motiveret til og brænder for at levere en indsats, der gør en forskel for vores kunder

Stillingen er på 8 timer/uge, som ligger inden for vores åbningstid alle ugens dage kl. 08.00 – 20.00.

Arbejdssted er Tilst.

Du spiller en vigtig rolle

I BAUHAUS har vi stor tiltro til vores medarbejdere, som spiller en vigtig rolle for os. Vi respekterer hinandens forskelligheder og sikrer en god arbejdsplads.

Som vores nye Kundecentermedarbejder får du et spændende job i en international virksomhed i vækst, hvor bl.a. ansvar, kundeorientering og samarbejde vægtes højt. Vores Kundecenter er i rivende udvikling, og du får rig mulighed for både faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af et stærkt team, hvor du vil få sparring og træning i de daglige opgaver af din teamleder.

Foruden høj service og faglighed lægger vi stor vægt på, at både teamet og den enkelte trives. Vi arbejder tæt sammen og prioriterer det gode kollegaskab højt – også fordi vi tror på, at det smitter af på servicen, vi yder over for vores kunder. Vi tilbyder desuden flere personalegoder som f.eks. adgang til mere end 2.800 rabataftaler via Visma LogBuy, kantineordning, personalerabat i vores varehuse samt sundheds- og pensionsordning.

Er du interesseret, og har du lyst til at vide mere?

Så er du velkommen til at kontakte Souschef, Jakob Svejstrup, på tlf. 6141 0265 i tidsrummet kl. 08.00 - 16.00 eller på e-mail jsv@bauhaus.dk.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Del på:

Region:

  • Region Midtjylland

Arbejdstid:

Deltid

Ansøgningsfrist:

05-07-2024

Tiltrædelse:

Snarest

Arbejdssted:

Aarhus (Tilst)

Yderligere oplysninger fås hos:

Jakob Svejstrup

Mobil: +45 61 41 02 65

Hjemmeside:

http://www.bauhaus.dk

Kontoradresse:

Anelystparken 16 8381 Tilst