Teamleder til BAUHAUS Kundecenter

Sætter du en ære i at levere unikke kundeoplevelser, hvor service er på et højt niveau? Kan du samtidig motivere og inspirere dine medarbejdere til at give alle kunder en energisk, kvalificeret og personlig service? Går du forrest i at drive den gode kundeoplevelse, og formår du at gøre dette i tæt samarbejde med vores varehuse? Så er du måske vores nye Teamleder i BAUHAUS Kundecenter.

I BAUHAUS Kundecenter arbejder vi hver dag på at yde branchens bedste kundeservice, og vi søger dertil en ny Teamleder. Som vores kommende Teamleder bliver du en del af en virksomhed, der med vores 19 varehuse samt webshop er en stærk spiller på det danske marked. Udover dig er vi endnu en Teamleder og en Souschef, som hver dag skal vise det gode eksempel for vores 50 medarbejdere i Kundecentret.

Som Teamleder er det vigtigt, at du altid har kunden og den gode kundeoplevelse i fokus, og at dette smitter af på folk omkring dig. Du skal være til stede med smil og overskud på gulvet sammen med resten af teamet. Dit team tæller i alt 17 timelønnede medarbejdere.

Vores timelønnede medarbejdere arbejder fortrinsvist eftermiddag/aften og i weekenden. Din arbejdstid vil derfor afspejle dette, samtidig med at du selvfølgelig vil have tid med dine lederkollegaer i hverdagen.

Stillingen er på 37 timer/uge og ligger inden for vores åbningstid alle ugens dage kl. 08.00 – 20.00. Skiftende aften- og weekendvagter vil forekomme. 

Kundeorienteret og et stærkt drive

Har du erfaring fra en lignende stilling eller anden form for ledelse inden for service og salg, er dette en fordel. Interesse og kendskab til byggemarked vil ligeledes være et plus. Det vigtigste er dog, at du har de rette holdninger samt viljen til at gå forrest, motivere og skabe resultater. Derudover skal du kunne trives i en travl hverdag med mange bolde i luften. Du vil beskrive dig selv og dine stærke sider ved:

 • Typen der vil, kan og tør at gå forrest
 • Kunde- og serviceorienteret
 • God til at motivere folk omkring dig og skabe resultater ud fra de mål og KPI’er, som vi arbejder hen imod
 • Evner at tænke proaktivt og er en naturlig igangsætter
 • Salgsorienteret og besidder en stærk forretningsforståelse
 • Vant til at navigere i en travl hverdag, hvor der både kræves et godt overblik samt øje for detaljen
 • Har viljen til at træde til efter behov

I rollen som Teamleder arbejder du dagligt tæt sammen med Kundecenterchefen og vil desuden indgå i lederteamet sammen med dine to lederkollegaer. Dine ansvarsområder vil bl.a. være at:

 • Lede og motivere dine medarbejdere til at yde branchens bedste kundeservice
 • Samarbejde med Teamleder Drift og sørge for den daglige drift
 • Sikre at vores kunder altid får en personlig, engageret og kvalificeret service
 • Understøtte fællesskabet og den gode stemning i teamet
 • Sikre at vi arbejder ud fra fælles mål og KPI’er

Du spiller en vigtig rolle

I BAUHAUS har vi store forventninger til vores medarbejdere, som spiller en vigtig rolle for os. Vi respekterer hinandens forskelligheder og sikrer en god arbejdsplads.

Som vores nye Teamleder i Kundecentret får du et spændende job i en international virksomhed i vækst, hvor bl.a. ansvar, kundeorientering og samarbejde vægtes højt. Vores Kundecenter er i rivende udvikling, og du får rig mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Foruden høj service og faglighed lægger vi stor vægt på, at både teamet og den enkelte trives. Vi arbejder tæt sammen og prioriterer det gode kollegaskab højt – også fordi vi tror på, at det smitter af på servicen, vi yder over for vores kunder. Vi tilbyder desuden flere personalegoder som f.eks. adgang til mere end 2.800 rabataftaler via Visma LogBuy, kantineordning, personalerabat i vores varehuse samt sundheds- og pensionsordning.

Er du interesseret, og har du lyst til at vide mere?

Så er du velkommen til at kontakte Kundecenterchef, Tommy Kolling, på tlf. 2964 0002.

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Del på:

Region:

 • Region Midtjylland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Ansøgningsfrist:

11-12-2022

Tiltrædelse:

Snarest muligt

Arbejdssted:

Aarhus (Tilst)

Yderligere oplysninger fås hos:

Tommy Kolling

Mobil: +45 29640002

Hjemmeside:

http://www.bauhaus.dk

Kontoradresse:

Anelystparken 16 8381 Tilst