BAUHAUS

- I branchens bedste byggemarkedskæde

BAUHAUS Valby søger dygtig sælger til vores erhvervskunder

Vi har travlt i vores afdeling for erhvervskunder. Derfor søger vi nu en sælger, der har erfaring med salg til erhvervskunder inden for byggeri, drift og vedligeholdelse.

Kan du give vores erhvervskunder rådgivning og service ud over det sædvanlige?

Du vil få et spændende og resultatorienteret job i en international virksomhed. En dagligdag, du selv kan præge, og som er udfordrende og afvekslende, med ansvar for salg og rådgivning til dine egne personlige kunder.

Dine opgaver vil primært bestå i rådgivning og servicering af både eksisterende og nye kunder. Du vil skulle arbejde med salg fra start til slut - herunder tilbudsgivning og rådgivning. Du vil få både personlig og telefonisk kontakt til såvel kunder som leverandører.

Vi kan tilbyde dig gode arbejdsvilkår og dygtige kolleger, personlige og faglige udviklingsmuligheder i en dynamisk virksomhed, hvor trivsel og arbejdsmiljø vægtes højt. Attraktive personalegoder og en løn svarende til dine kvalifikationer.

Kompetent med de rigtige holdninger

Som person er du positiv, resultatorienteret og når dine mål. Du er udadvendt og ordholden og formår at skabe gode relationer til kunder og leverandører. Du har et højt fagligt niveau og dit branchekendskab samt forståelse for god kundeservice, gør at kunden altid er i fokus og føler sig tryg.

Du ved, at det er vigtigt, at have øje for detaljen samt at overholde deadlines og du trives med, at have mange bolde i luften og er ikke bange for at give den en skalle, når det er nødvendigt.

Kvalifikationer

Du er formentligt uddannet inden for byggemarked, trælast eller engrossalg til byggebranchen – gerne med erfaring fra et eller flere håndværksfag som f.eks. tømrer, murer eller bygningskonstruktør.

Interesseret?

Så glæder vi os til at høre fra dig. Du er velkommen til at kontakte B2B-chef Morten Karlson på telefon 48 20 93 60, hvis du har spørgsmål til stillingen.

 

 

 

 

 

 

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Arbejdsdage:

Varierende arbejdstider

Ansøgningsfrist:

30-12-2019

Tiltrædelse:

Snarest muligt

Arbejdssted:

Valby

Yderligere oplysninger fås hos:

Morten Karlson

Telefon: +45 48 20 93 60

Hjemmeside:

http://www.bauhaus.dk

Kontoradresse:

2450 København SV