BAUHAUS Kolding søger Sælger til Belysning til vores store nye byggevarehus

- Til branchens bedste byggemarkedskæde

Er du detailhandlens mest kundeorienterede sælger?

I foråret 2018 genåbner vi vores byggevarehus i Kolding. Vi er i øjeblikket i gang med at bygge et stort nyt varehus og flytter snart adresse, og vi søger dertil sælgere som brænder for salg og kundeservice.

Som sælger er én af dine vigtigste opgaver at yde branchens bedste kundeservice gennem faglig vejledning og venlig betjening.

Du skal være med til at fortsætte den positive udvikling og derved bidrage til at sikre BAUHAUS' gode position i markedet. BAUHAUS er den absolut bedste byggemarkedskæde i branchen, og vi vil i de kommende år fortsætte ekspansionen.

Vi søger sælgere, både deltid og fuldtid, til Belysning/El artikler som dækker områderne:

Lamper ude/inde, el artikler, el radiatorer og varmeblæsere.

Kan du give vores kunder branchens bedste service? 
I BAUHAUS har vi altid kunden i fokus, derfor bliver din primære opgave, som sælger hos os, at vejlede og servicere vores kunder. Du skal kunne lide at møde mange mennesker, der alle har en forventning om, at blive betjent hurtigt, effektivt og venligt samt nyde at give kunderne en service, der frembringer både smil og tak.

Derudover får du ansvaret for en eller flere varegrupper i varehuset samt varepræsen-tationen og kampagneopfølgningen af samme.  

Din holdning har stor betydning for vores succes!
Derfor er det vigtigt, at du som person er:

  • Kundeorienteret og smilende

  • Fokuseret på både, at have et pænt varehus samt en høj kundeservice

  • Detaljeorienteret og udadvendt

  • Fagligt dygtig inden for det område du søger.

Din baggrund er ikke så afgørende..
Men det er vigtigt, at du har erfaring med at servicere kunder, gerne fra detailhandlen samt at du er fagligt dygtig inden for det område, du søger. Om din faglighed stammer fra, at du er en rigtig dygtig ”gør-det-selv-person”, der fx har bygget dit eget hus, eller om du har en faglig uddannelse enten fra detail- eller håndværkerbranchen er ikke så vigtigt, når blot du er faglig kompetent og serviceminded.

Uanset hvilket job du vælger hos os, kan vi love, at det bliver udfordrende, krævende og foranderligt, da kæden er under konstant udvikling.

Er du faglig kompetent til, og har interesse i, at søge indenfor flere fagområder, beder vi dig søge på ét fagområde, men skrive i din ansøgning hvilke andre afdelinger/områder der interesserer dig, i stedet for at sende flere ansøgninger.

Er du nysgerrig – og har lyst til at vide mere?
Ved spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Souschef Benny Kristensen på telefon 76 344 600 eller på mail sc.kolding@bauhaus.dk.

Søg stillingen via vores hjemmeside www.bauhaus.dk.

Vi glæder os allerede nu til at byde dig velkommen til en spændende fremtid i en dynamisk og moderne virksomhed!

Ansøgningsfrist: 31-01-2018
Tiltrædelse: Efter aftale
Arbejdssted: Kolding
Kontaktinformation:
Benny Kristensen
Telefon: +45 7634 4600
Hjemmeside: http://www.bauhaus.dk
Søg online: Send ansøgning
 
BAUHAUS er en af Europas største byggemarkedskæder med mere end 300 varehuse i 19 lande. Vi åbnede det første varehuse i Danmark i 1988 og er i dag repræsenteret i 17 byer.
Vores stærke position i markedet skyldes blandt andet, at vi tilbyder branchens største udvalg under ét tag til både håndværkere og private. For alle som arbejder i BAUHAUS har kunden altid første prioritet.

Vores Servicecenter (hovedkontor) ligger i Tilst ved Århus, hvorfra kædens indkøbs-, marketing- og administrative funktioner styres.

Hos BAUHAUS stiller vi store krav til vores medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi gode personlige udviklings- og karrieremuligheder.