BAUHAUS Servicecenter søger analytisk business controller

- Til branchens bedste byggemarkedskæde

Til controllerfunktionen på vores Servicecenter i Tilst, søger vi en analytisk og faglig stærk Business Controller, som vil blive sparringspartner for forretningsområderne Indkøb og Marketing.

Business Controlling håndterer en bred vifte af rapporterings- og analyseopgaver relateret til driften af de nævnte forretningsområder i BAUHAUS Danmark, Norge og Island.

Kan du samle de økonomiske tråde?

Du bliver en del af vores business controlling team bestående af 3 medarbejdere, hvor du bliver ansvarlig for at sikre leveringen af relevante rapporter og analyser til ledelsen af ovennævnte forretningsområder samt direktionen i BAUHAUS.

Dine opgaver vil omfatte:

  • Sparringspartner for ledelsen af forretningsområderne Indkøb og Marketing.
  •  Analyser af omsætnings- og avanceudvikling.
  •  Sortiments- og prisoptimering.
  •  Lønsomhedsanalyser på marketingtiltag og kampagner.
  •  Udvikling af BI rapportering for forretningsområderne.
  •  Udarbejdelse af budgetter.
  •  Opfølgning på månedsregnskaber og budgetafvigelser.

Kvalifikationer:

Du har forretningsforståelse og formår at sætte dig ind i forretningsmæssige problemstillinger, identificere optimeringspotentiale og kommunikere med kollegaer på tværs af organisationen.

Du har stærke analytiske evner, men du er også en dygtig formidler, som kan skabe forståelse for komplekse problemstillinger i organisationen.

Som person er du udadvendt, proaktiv og team-orienteret, og du skal kunne trives med mange mennesker omkring dig.

Udover erfaring indenfor business controlling / business partnering forventer vi, at du har god forretnings- og systemforståelse, og at du har en længere videregående økonomisk uddannelse, med et par års erhvervserfaring.

Vi tilbyder

Et afvekslende job i en spændende, dynamisk virksomhed, hvor du bliver en del af et internationalt, kompetent og uhøjtideligt miljø.

Er du nysgerrig – og har du lyst til at vide mere?

Så kontakt Business Controller Dorthe Brønd på telefon 87 42 38 32 eller Økonomichef Jacob Koldbro på telefon 87 45 05 00.

Søg stillingen via vores hjemmeside på www.bauhaus.dk.

Samtaler afholdes løbende, indtil den rigtige kandidat er fundet.

Ansøgningsfrist: 31-01-2018
Tiltrædelse: Efter aftale
Arbejdssted: Tilst
Kontaktinformation:
Jacob Koldbro
Telefon: +45 8745 0500
Hjemmeside: http://www.bauhaus.dk
Søg online: Send ansøgning
 
BAUHAUS er en af Europas største byggemarkedskæder med mere end 300 varehuse i 19 lande. Vi åbnede det første varehuse i Danmark i 1988 og er i dag repræsenteret i 17 byer.
Vores stærke position i markedet skyldes blandt andet, at vi tilbyder branchens største udvalg under ét tag til både håndværkere og private. For alle som arbejder i BAUHAUS har kunden altid første prioritet.

Vores Servicecenter (hovedkontor) ligger i Tilst ved Århus, hvorfra kædens indkøbs-, marketing- og administrative funktioner styres.

Hos BAUHAUS stiller vi store krav til vores medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi gode personlige udviklings- og karrieremuligheder.