Afdelingschef søges til Haven i BAUHAUS Odense

Forestil dig at træde ind i vores havecenter, hvor du straks omfavnes af en symfoni af lyde og dufte - fuglefløjt og den friske duft af jord og blomster…

Du ser kunder, der med smil på læben går rundt og lader sig inspirere af farverige planter og dekorative havemøbler. Medarbejderne bevæger sig let og elegant mellem hylder fyldt med alt fra frø til redskaber, klar til at dele ud af deres viden til både erfarne haveentusiaster og nybegyndere.

I løbet af dagen styrer du aktiviteterne i afdelingen, sikrer at vareudvalget er præsentabelt, og at kampagnerne er tydelige. Du kommunikerer med leverandører, holder øje med salgsbudgetter og sørger for, at din afdeling altid er klar til at opfylde kundernes ønsker.

Men hverdagen er ikke kun arbejde. Den er også fyldt med glæde og fællesskab. Du ser medarbejdere og kunder udveksle tips og tricks, og glædes over deres fælles passion for haven.

Lyder det som noget for dig? Så læs videre!

Som Afdelingsleder i vores havecenter bliver du omdrejningspunktet, der leder dit team gennem hverdagens udfordringer og succeser.

Du kan se frem til:

  • Ordentlige arbejdsforhold med kun weekendvagt hver 4. weekend, så du kan nyde din fritid
  • Gode personalegoder inklusive sundhedsforsikring, pensionsordning og attraktive rabataftaler på byggematerialer
  • En konkurrencedygtig løn, der anerkender din ekspertise og resultater
  • Et lederjob, hvor vi respekterer balancen mellem dit arbejds- og privatliv
  • En god flok af lederkolleger der glæder sig til at byde dig velkommen

Dig som Afdelingschef:

Som Afdelingschef i BAUHAUS er det din opgave at sikre, at vores kunder får den bedste service og rådgivning, når de handler hos os. På salgsarealet er du ikke blot en tilskuer – du er en aktiv deltager i at skabe en positiv og motiverende kultur. Med din inspirerende og proaktive tilgang til problemløsning, formår du at sætte standarden for engagement og trivsel. Din evne til at motivere og styrke dine kolleger skaber et stærkt bånd, der driver os alle mod vores fælles mål i BAUHAUS.

Vi leder efter en Afdelingschef, der:

  • Har solid erfaring inden for detailbranchen, gerne med ledelsesansvar i lignende brancher
  • Besidder en dyb interesse for udeliv hvor planter, havemøbler og grill er omdrejningspunktet, så skal vi nok fylde på med den faglige viden
  • Er en inspirerende leder, der kan motivere og udvikle sit team til at nå deres fulde potentiale
  • Trives i en travl og uforudsigelig hverdag, hvor evnen til at bevare overblikket og træffe hurtige beslutninger er afgørende

Lyder jobbet interessant – eller har du lyst til at vide mere?

Ansøg nu og bliv en del af vores team! Vi indkalder til samtaler løbende, og stillingen besættes, når du har fundet drømmejobbet.

Du er altid velkommen til at kontakte Souschef Jan Solgaard. Jan står klar til at besvare dine spørgsmål og guide dig gennem processen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

 

Del på:

Region:

  • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Ansøgningsfrist:

12-05-2024

Tiltrædelse:

Efter aftale

Arbejdssted:

Odense

Yderligere oplysninger fås hos:

Jan Solgaard

Telefon: +45 63 136 681

Hjemmeside:

http://www.bauhaus.dk

Kontoradresse:

Anelystparken 16 8381 Tilst